Wat anderen zeggen

Zwangerschapsshoot - Suraya & Ivan

Wij zijn blij dat we onze zwangerschapsshoot bij Mieke hebben kunnen laten doen. Door haar persoonlijke benadering voel je je vrij om jouw wensen door te geven. Dat is natuurlijk belangrijk bij de vastlegging van een persoonlijk moment zoals een zwangerschap. Daarnaast verloopt de communicatie en de aanlevering van de beelden erg vlot en is zij flexibel in het plannen van een afspraak.

Geregistreerd Partnerschap- Britt & Jelle

 Wat een fijn contact hadden we vooraf, tijdens en na de fotoshoot. Mieke denkt mee, is warm en betrokken en maakte een prachtige reportage van onze mooie dag! 

Branding shoot - Pamela

 Dat Mieke mooie foto's maakt, dat ziet iedereen. En nu weet ik wel dat veel vrouwen dit zullen zeggen, maar ik voel me nou niet bepaald fotogeniek. En tóch maakt ze ze! Precies de juiste foto's. Ze vraagt door naar je verwachtingen, de bedoeling van deze shoot. En zorgt dat ze die waar maakt. Haar foto's brengen het zachte vrouwelijke en de oerkrachten van diezelfde vrouw samen. Heel natuurlijk. Alsof het er altijd al was en zal zijn. 

Boudoir shoot

 Mijn partner en ik hebben samen een Boudoirshoot bij Mieke gedaan, echt wat een vakvrouw! Mieke heeft er samen met haar partner alles aan gedaan een zo goed mogelijk resultaat op de lens te krijgen, niet alleen de locatie was perfect ook de aankleding maakte het allemaal extra bijzonder. Hierin is Mieke erg creatief. Zo stond er ook heerlijk een glas champagne klaar bij aankomst, we waren dan ook meteen op ons gemak. Dit alles maakte de shoot gewoon hartstikke leuk om te doen. Ook luisterde ze goed naar onze wensen en is niks te gek. Mieke is een lieve, enthousiaste vrouw met veel passie voor haar vak. Al met al een vakvrouw die ik iedereen kan aanraden, een ontzettend leuke ervaring met een geweldig resultaat! Ga zo door :) 

Boudoirshoot - Marilyn

 Opnieuw heeft Mieke mij weer verast met geweldige foto's. Ze kwam op thuis locatie shooten. Onze hond kwam heel de tijd bij mij zitten, maar zoals Mieke is, maakte ze er zelfs een leuke duoshoot van met de hond. Een vakvrouw die alles zo mooi in beeld weet te brengen alleen maar lof! 

Portret - Lenneke

Ik heb nu al 4 shoots met Mieke als fotograaf mogen ervaren. Al vanaf de 1e shoot kreeg ik een hele prettige, relaxte indruk bij Mieke. In een aantal woorden te omschrijven: erg gedreven in haar vak, mega enthousiast, ongedwongen en ze stelt je erg op je gemak. Ik ben van mezelf onzeker en Mieke kan me in de juiste setting brengen, zodat ik het van me af kan zetten. ook na de shoot is Mieke erg snel met het sturen van de resultaten. Je bent tenslotte erg benieuwd naar de resultaten. Ook eenmaal de bewerkte foto's als eindresultaat, kan het niet anders omschrijven, zijn perfect! Mieke om jou te omschrijven: een lieve, enthousiaste vrouw die erg gedreven is en passie en plezier heeft voor haar vak. Ik kan echt iedereen Mieke aanbevelen.

Business shoot - Linda

Ik vind het heel ongemakkelijk om zelf in de spotlight te staan. Maar voor mijn eigen praktijk en website had ik toch echt foto's van mezelf nodig. Een fotoshoot dus. De zorgen verdwenen als sneeuw voor de zon toen Mieke de drempel overstapte. Ze stelde me direct op mijn gemak. Ze is heel zacht en rustig en gaat op een heel vriendelijke en natuurlijke manier te werk. Daardoor kon ik echt als "mezelf" op de kiek.  We hadden een leuke productieve dag. Ze heeft mooie plaatjes geschoten en ik vond het heel fijn dat ik zelf in een digitale galerij een selectie mocht maken.

Portret, zakelijk - Geeske

Voor mijn werk wilde ik graag een set nieuwe foto's. Mieke slaagde er goed in de portretfoto's zakelijk te maken, maar toch écht zoals ik ben.

Portret, zakelijk - Corine

Mieke staat aan het begin van een carrière als fotograaf. Ze geeft je meteen het gevoel dat je met een professional werkt werkt. Ze is rustig en gefocust op jou. Met wat humor stelt ze je op je gemak waardoor de shoot easy en fun wordt! De tijd vliegt voorbij!!

Portret, zakelijk - Roeland

Mooie zakelijke foto's kunnen maken met verschillende achtergronden. Mieke denkt hier goed over mee en zorgt er ook voor dat je de foto's snel hebt.

Zwangerschap - Ashley

In april 2022 heb ik een zwangerschapsshoot laten doen door Mieke. Ze neemt alle tijd voor je om de perfecte plaatjes te schieten. Mieke geeft goed kledingadvies en helpt je bij het poseren. Aan professionaliteit geen gebrek, want alle accessoires die ze nodig heeft voor het fotograferen, kan worden meegenomen naar een shoot op locatie. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Auteursfoto - Renata

 Fijn overleggen, meedenken en vooral genieten! Daarnaast een mooi resultaat! 

Boudoir - Marilyn

Ik heb een boudoir shoot gehad bij Mieke. Ze weet de juiste poses te vertellen en maakt ontzettend mooie foto's. Ik voelde me erg op mijn gemak en we hebben ook ontzettend veel lol gehad. Ik raad iedereen die een boudoir shoot wil doen aan om dit met Mieke te doen. Een boost voor je zelfvertrouwen, zo heb ik het ervaren en de prachtige foto's laten dat echt zien.

Interieur - B&B 't Teutenhuys

Mieke heeft ons super geholpen met de foto's voor onze B&B! Ze dacht goed mee en we hebben nu een mooie set foto's die we voor onze website en onze socials gebruiken. Goede overzichtsfoto's voor een goede indruk van de ruimtes en leuke detailsfoto's voor de sfeerbeleving. Veel ideeën daarvoor kwamen van Mieke. We zijn hartstikke tevreden met het resultaat!