Branding - zakelijk of lifestyle

Als boss babe weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om een professionele uitstraling te hebben. Met mijn zakelijke portretten help ik je om jezelf op een krachtige en authentieke manier te presenteren. Of je nu ondernemer bent, een ambitieuze professional of een creatieve freelancer, ik zorg ervoor dat jouw persoonlijkheid en expertise tot uiting komen in jouw foto's. Of je nu een zakelijk portret wilt maken voor je LinkedIn-profiel of een lifestyle portret voor jouw persoonlijke branding, ik zorg ervoor dat je straalt op elke foto.  Samen bespreken we jouw wensen en ideeën, zodat we een fotoshoot creëren die helemaal bij jou past. 

Portret - pakket 1

Created with Sketch.

- Ik reserveer 1 uur voor jouw fotoshoot
- Bij mij thuis met studio set-up of een andere gekozen locatie
- 5 digitale foto's, zorgvuldig bewerkt
- €150,= excl. BTW en eventuele reiskosten
*Je ontvangt de foto's via jouw eigen online fotogalerij

Portret - pakket 2

Created with Sketch.

- Ik reserveer 1,5 uur voor jouw fotoshoot
- Bij mij thuis met studio set-up of een andere gekozen locatie,
- 1 kledingwissel
- 10 digitale foto's, zorgvuldig bewerkt
- €200,= excl. BTW en eventuele reiskosten
*Je ontvangt de foto's via jouw eigen online fotogalerij

Portret - pakket 3

Created with Sketch.

- Ik reserveer 2 uur voor jouw fotoshoot
- Bij mij thuis met studio set-up of een andere gekozen locatie
- meerdere kledingwissels
- 15 digitale foto's, zorgvuldig bewerkt
- €225,=  excl. BTW en eventuele reiskosten
*Je ontvangt de foto's via jouw eigen online fotogalerij

Boudoir

"Wauw! Ben ik dat? Dit is een boost voor mijn zelfvertrouwen." Dit zijn enkele opmerkingen van mijn mooie klanten. Het is toch super gaaf dat mijn foto's deze emotie oproepen. Wil jij jezelf nu ook eens van een compleet andere kant laten zien? Met mijn oog voor detail en passie voor fotografie creëer ik een intieme en stijlvolle sfeer waarin jij je helemaal op je gemak voelt. Een boudoirshoot is niet alleen een prachtige manier om jezelf te verwennen, maar ook een geweldig cadeau voor jezelf of jouw partner. Het is dé gelegenheid om jezelf te laten stralen. Samen creëren we een unieke en persoonlijke ervaring waarin jouw schoonheid centraal staat. Ik help je met het kiezen van de perfecte outfits, poses en locaties, zodat we een prachtige serie foto's maken die jouw persoonlijkheid en schoonheid weerspiegelen. Mijn doel is om jou te laten zien hoe prachtig je bent, zowel van binnen als van buiten. Dus, laat jezelf zien, vier de prachtige vrouw die jij bent en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. 


"Wauw! Ben ik dat? Dit is een boost voor mijn zelfvertrouwen." Dit zijn enkele opmerkingen van mijn mooie klanten. Het is toch super gaaf dat mijn foto's deze emotie oproepen. Wil jij jezelf nu ook eens van een compleet andere kant laten zien? Met mijn oog voor detail en passie voor fotografie creëer ik een intieme en stijlvolle sfeer waarin jij je helemaal op je gemak voelt. Een boudoirshoot is niet alleen een prachtige manier om jezelf te verwennen, maar ook een geweldig cadeau voor jezelf of jouw partner. Het is dé gelegenheid om jezelf te laten stralen. Samen creëren we een unieke en persoonlijke ervaring waarin jouw schoonheid centraal staat. Ik help je met het kiezen van de perfecte outfits, poses en locaties, zodat we een prachtige serie foto's maken die jouw persoonlijkheid en schoonheid weerspiegelen. Mijn doel is om jouw te laten zien hoe prachtig je bent, zowel van binnen als van buiten. Dus, laat jezelf zien, vier je vrouwelijkheid en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. 


"Wauw! Ben ik dat? Dit is een boost voor mijn zelfvertrouwen." Dit zijn enkele opmerkingen van mijn mooie klanten. Het is toch super gaaf dat mijn foto's deze emotie oproepen. Wil jij jezelf nu ook eens van een compleet andere kant laten zien? Met mijn oog voor detail en passie voor fotografie creëer ik een intieme en stijlvolle sfeer waarin jij je helemaal op je gemak voelt. Een boudoirshoot is niet alleen een prachtige manier om jezelf te verwennen, maar ook een geweldig cadeau voor jezelf of jouw partner. Het is dé gelegenheid om jezelf te laten stralen. Samen creëren we een unieke en persoonlijke ervaring waarin jouw schoonheid centraal staat. Ik help je met het kiezen van de perfecte outfits, poses en locaties, zodat we een prachtige serie foto's maken die jouw persoonlijkheid en schoonheid weerspiegelen. Mijn doel is om jouw te laten zien hoe prachtig je bent, zowel van binnen als van buiten. Dus, laat jezelf zien, vier je vrouwelijkheid en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. 


"Wauw! Ben ik dat? Dit is een boost voor mijn zelfvertrouwen." Dit zijn enkele opmerkingen van mijn mooie klanten. Het is toch super gaaf dat mijn foto's deze emotie oproepen. Wil jij jezelf nu ook eens van een compleet andere kant laten zien? Met mijn oog voor detail en passie voor fotografie creëer ik een intieme en stijlvolle sfeer waarin jij je helemaal op je gemak voelt. Een boudoirshoot is niet alleen een prachtige manier om jezelf te verwennen, maar ook een geweldig cadeau voor jezelf of jouw partner. Het is dé gelegenheid om jezelf te laten stralen. Samen creëren we een unieke en persoonlijke ervaring waarin jouw schoonheid centraal staat. Ik help je met het kiezen van de perfecte outfits, poses en locaties, zodat we een prachtige serie foto's maken die jouw persoonlijkheid en schoonheid weerspiegelen. Mijn doel is om jouw te laten zien hoe prachtig je bent, zowel van binnen als van buiten. Dus, laat jezelf zien, vier je vrouwelijkheid en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. 


"Wauw! Ben ik dat? Dit is een boost voor mijn zelfvertrouwen." Dit zijn enkele opmerkingen van mijn mooie klanten. Het is toch super gaaf dat mijn foto's deze emotie oproepen. Wil jij jezelf nu ook eens van een compleet andere kant laten zien? Met mijn oog voor detail en passie voor fotografie creëer ik een intieme en stijlvolle sfeer waarin jij je helemaal op je gemak voelt. Een boudoirshoot is niet alleen een prachtige manier om jezelf te verwennen, maar ook een geweldig cadeau voor jezelf of jouw partner. Het is dé gelegenheid om jezelf te laten stralen. Samen creëren we een unieke en persoonlijke ervaring waarin jouw schoonheid centraal staat. Ik help je met het kiezen van de perfecte outfits, poses en locaties, zodat we een prachtige serie foto's maken die jouw persoonlijkheid en schoonheid weerspiegelen. Mijn doel is om jouw te laten zien hoe prachtig je bent, zowel van binnen als van buiten. Dus, laat jezelf zien, vier je vrouwelijkheid en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. 


"Wauw! Ben ik dat? Dit is een boost voor mijn zelfvertrouwen." Dit zijn enkele opmerkingen van mijn mooie klanten. Het is toch super gaaf dat mijn foto's deze emotie oproepen. Wil jij jezelf nu ook eens van een compleet andere kant laten zien? Met mijn oog voor detail en passie voor fotografie creëer ik een intieme en stijlvolle sfeer waarin jij je helemaal op je gemak voelt. Een boudoirshoot is niet alleen een prachtige manier om jezelf te verwennen, maar ook een geweldig cadeau voor jezelf of jouw partner. Het is dé gelegenheid om jezelf te laten stralen. Samen creëren we een unieke en persoonlijke ervaring waarin jouw schoonheid centraal staat. Ik help je met het kiezen van de perfecte outfits, poses en locaties, zodat we een prachtige serie foto's maken die jouw persoonlijkheid en schoonheid weerspiegelen. Mijn doel is om jouw te laten zien hoe prachtig je bent, zowel van binnen als van buiten. Dus, laat jezelf zien, vier je vrouwelijkheid en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. 


"Wauw! Ben ik dat? Dit is een boost voor mijn zelfvertrouwen." Dit zijn enkele opmerkingen van mijn mooie klanten. Het is toch super gaaf dat mijn foto's deze emotie oproepen. Wil jij jezelf nu ook eens van een compleet andere kant laten zien? Met mijn oog voor detail en passie voor fotografie creëer ik een intieme en stijlvolle sfeer waarin jij je helemaal op je gemak voelt. Een boudoirshoot is niet alleen een prachtige manier om jezelf te verwennen, maar ook een geweldig cadeau voor jezelf of jouw partner. Het is dé gelegenheid om jezelf te laten stralen. Samen creëren we een unieke en persoonlijke ervaring waarin jouw schoonheid centraal staat. Ik help je met het kiezen van de perfecte outfits, poses en locaties, zodat we een prachtige serie foto's maken die jouw persoonlijkheid en schoonheid weerspiegelen. Mijn doel is om jouw te laten zien hoe prachtig je bent, zowel van binnen als van buiten. Dus, laat jezelf zien, vier je vrouwelijkheid en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. 


"Wauw! Ben ik dat? Dit is een boost voor mijn zelfvertrouwen." Dit zijn enkele opmerkingen van mijn mooie klanten. Het is toch super gaaf dat mijn foto's deze emotie oproepen. Wil jij jezelf nu ook eens van een compleet andere kant laten zien? Met mijn oog voor detail en passie voor fotografie creëer ik een intieme en stijlvolle sfeer waarin jij je helemaal op je gemak voelt. Een boudoirshoot is niet alleen een prachtige manier om jezelf te verwennen, maar ook een geweldig cadeau voor jezelf of jouw partner. Het is dé gelegenheid om jezelf te laten stralen. Samen creëren we een unieke en persoonlijke ervaring waarin jouw schoonheid centraal staat. Ik help je met het kiezen van de perfecte outfits, poses en locaties, zodat we een prachtige serie foto's maken die jouw persoonlijkheid en schoonheid weerspiegelen. Mijn doel is om jouw te laten zien hoe prachtig je bent, zowel van binnen als van buiten. Dus, laat jezelf zien, vier je vrouwelijkheid en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. 


"Wauw! Ben ik dat? Dit is een boost voor mijn zelfvertrouwen." Dit zijn enkele opmerkingen van mijn mooie klanten. Het is toch super gaaf dat mijn foto's deze emotie oproepen. Wil jij jezelf nu ook eens van een compleet andere kant laten zien? Met mijn oog voor detail en passie voor fotografie creëer ik een intieme en stijlvolle sfeer waarin jij je helemaal op je gemak voelt. Een boudoirshoot is niet alleen een prachtige manier om jezelf te verwennen, maar ook een geweldig cadeau voor jezelf of jouw partner. Het is dé gelegenheid om jezelf te laten stralen. Samen creëren we een unieke en persoonlijke ervaring waarin jouw schoonheid centraal staat. Ik help je met het kiezen van de perfecte outfits, poses en locaties, zodat we een prachtige serie foto's maken die jouw persoonlijkheid en schoonheid weerspiegelen. Mijn doel is om jouw te laten zien hoe prachtig je bent, zowel van binnen als van buiten. Dus, laat jezelf zien, vier je vrouwelijkheid en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. 


Boudoir - pakket 1

Created with Sketch.

- Ik reserveer 1,5 uur voor jouw fotoshoot
- 1 kledingwissel
- 15 digitale foto's, zorgvuldig bewerkt
- €225,= excl. BTW en reiskosten
De shoot vindt plaats op een nader te bepalen locatie. Ik bespreek graag samen de mogelijkheden en de bijbehorende kosten
*Je ontvangt de foto's via jouw eigen online fotogalerij

Boudoir - pakket 2

Created with Sketch.

- Ik reserveer 2,5 uur voor jouw fotoshoot
- meerdere kledingwissels
- 25 digitale foto's, zorgvuldig bewerkt
- €260,= excl. BTW en reiskosten
De shoot vindt plaats op een nader te bepalen locatie. Ik bespreek graag samen de mogelijkheden en de bijbehorende kosten
*Je ontvangt de foto's via jouw eigen online fotogalerij

Baby (zwangerschap en/of newborn)

Newborn pakket 

Created with Sketch.

- Ik reserveer 2,5 uur fotoshoot, dit is inclusief een eventuele voeding of verschonen van een luier
- meerdere kledingwissels
- 20 digitale foto's
 - €225,=  excl. BTW en reiskosten 

 
* Je ontvangt de foto's via jouw eigen online fotogalerij 

* Deze shoot vindt bij jullie thuis plaats, in jullie eigen vertrouwde omgeving. Ik maak gebruik van het daglicht. 

Zwangerschapsshoot

Created with Sketch.

- Ik reserveer 1,5 uur voor jouw fotoshoot
- meerdere kledingwissels
- 15 digitale foto's
 - €225,=  excl. BTW en reiskosten 

 
* Je ontvangt de foto's via jouw eigen online fotogalerij
* Deze shoot vindt plaats bij jou of een andere gekozen locatie

Family

- Ik reserveer 2 uur voor jouw fotoshoot
- 15 digitale foto's 
- Maximale groepsgrootte 5 personen
 - €225,=  excl. BTW en reiskosten * Je ontvangt de foto's via jouw eigen online fotogalerij
* Deze shoot vindt plaats op locatie