Hoi,


Ik ben Mieke en woon samen met mijn vriend en 3 bloedjes van katten op het prachtige riviereneiland tussen Maas en Waal.

In december 2021 ben ik afgestudeerd aan de School voor Fotografie. Met een camera in mijn hand kan ik me heerlijk verliezen in de tijd. Ik vind het geweldig om de mooie dingen in het leven te fotograferen en daarmee waardevolle herinneringen vast te leggen. Het geeft mij een bijzonder goed gevoel wanneer ik iemand op de foto zet precies zoals hij of zij dit wil of daarbij zelfs de verwachtingen overtref. 

Als vrouwelijke fotograaf begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om je zelfverzekerd en prachtig te voelen voor de camera. Met mijn passie voor het vastleggen van dé mooiste momenten, creëer ik beelden die jouw unieke persoonlijkheid en kracht weerspiegelen. 

Of je nu een boss babe bent die haar zakelijke imago wil versterken, een kersverse moeder die de tederheid van haar pasgeboren baby wil vastleggen of ben je gewoon iemand die zichzelf wil verwennen met een adembenemende boudoirshoot, ik sta klaar om jouw verhaal te vertellen door middel van prachtige foto's. 

Dus, waar wacht je nog op? Neem contact met me op en laten we samen een onvergetelijke ervaring creëren die je voor altijd zult koesteren.